Datum:
2016.01.14
Kategorie:

Trojitá španělská oslava 150. narozenin ARaymond

Založení ARaymond Network v roce 1865 oslavily týmy ARaymond po celém světě.

Zaměstnanci ARaymond Spain** uspořádali tři oslavy v jednom dni u příležitosti 150. výročí ARaymond Network*, společnosti uznávané v současnosti za jednoho z předních světových dodavatelů upínacích a montážních řešení pro automobilový průmysl.

ARaymond Spain oslavuje 150. narozeniny ARaymond

Slavnosti v Manrese (poblíž Barcelony), kde se nachází výrobní závod ARaymond Spain, začaly ráno 1. října nejprve pro tým Agriculture (zemědělství).

Odpoledne se k oslavám přidali všichni, kdo pracují pro ARaymond Spain. To, že fungují jako tým, demonstrovali stojem na ramenou ostatních, tedy vytvořením lidských věží, kterým se v Katalánsku říká castells.

Dále si vyslechli inspirující proslov, který přednesl Pep Torres, zakladatel a vlastník Miba, barcelonského muzea nápadů a vynálezů, který promluvil o inovacích a o tom, jak se každý může stát zlepšovatelem; stačí jen chtít.

Později večer přišla na řadu párty ARaymond Industrial***. Lidé si vychutnali večeři a zúčastnili se kvízu o historii společnosti.

Speciálními hosty oslav byli generální ředitel (CEO) Antoine Raymond, jeho bratr François Raymond, podnikový ředitel (Managing Director), a jejich otec Alain Raymond, který společnost vedl mezi lety 1965 a 1999. Dále se zúčastnili Jean-Yves Renoux, místopředseda (Vice-President), a Francesc Farràs, ředitel pro obchodní informace a řízení rizik (Chief Business Intelligence and Risk Management Officer).

„Byl to nezapomenutelný a zábavný den,“ řekl Carel Lammers, podnikový ředitel (Managing Director), ARaymond Spain. „V tématech oslav se zrcadlily všechny hlavní hodnoty ARaymond – úcta, spolupráce a inovace.“
ARaymond Spain oslavuje 150. narozeniny ARaymond – vlaječky a grafika

Další informace o ARaymond a historii společnosti najdete na www.araymond.com a www.araymond-150.com

*  „ARaymond Spain“ se v tomto článku vztahuje k A RAYMOND TECNIACERO SAU se sídlem v Ctra. de Manresa Berga Km. 0,5 – 08272 SantFruitos De Bages, Barcelona, Spain, registrovaném v Registro Mercantil de Barcelona pod registračním číslem: RM Barcelona N° ES A08294944, jenž je editorem tohoto článku a je za něj zodpovědný.